Termeni si Conditii

Condiții livrare:

Transportul este gratuit pentru comenzile  in valoare de peste 200 RON (cu plata ramburs sau prin transfer bancar).  Comenzile inregistrate pana la 12.00, de luni pâna vineri, sunt expediate in aceeași zi. Altfel, comenzile sunt expediate in următoarea zi lucrătoare. Exceptie sunt perioadele de campanii nationale de reduceri și promoții (Black Friday, sarbatori de iarna, lichidări de stocuri) când timpul efectiv de livrare poate fi afectat de volumele mari de comenzi, până la 5 zile lucrătoare.

Plata se poate efectua prin 2 modalități:

– ramburs la curier;

– prin ordin de plată, in contul RO39INGB0000999906277758 deschis la Banca ING BANK , pentru A&D Plast SRL, J22/813/2013,Cif: Ro 31584619.Pentru optimizarea timpului de procesare a comenzii, vă rugam sa ne trimiteți o copie a OP-lui specificând numărul comenzii, pe site. 

Condiții retur

A&D Plast SRL oferă un termen de 14 de zile pentru returnarea produselor comandate on-line pe www.TesaturiSb.ro. Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, care aprobă ordonanța, „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Renunțarea la cumpărare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).  Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Pentru comenzile plătite prin OP suma va fi returnată în același cont utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Rambursarea contravalorii produsului se va face numai in contul IBAN al clientului sau pe contul de card cu care s-a facut plata. Nu se acceptă colete cu valoare ramburs. Nu se returnează taxele de curierat, doar valoarea produsului.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. O.U.G. 34/2014, in cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță. Clientul nu are dreptul sa opteze decât o singură dată pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art. 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile inlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de inlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare in mod repetat va putea fi considerată un abuz.

-Condiții de prelucrare a datelor cu caracter personal. 

-adresa depozitului – Ogorului Nr. 28 B 

-program : luni pana vineri  de la 8:00-16:30

Am atașat și datele firmei.

Mulțumesc !